• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Star Wars

Megahittet Star Wars lever altid på UncleWalt.dk med samtlige film og masser af tilbehør at finde. Der nok ingen tvivl om, at Star Wars i dag er et af de største brand i filmverdenen, så der er masser af accesories at vælge mellem. De 7+ film der er lavet i serien lever videre og kan alle købes på DVD eller Blu-ray, selvfølgeligt med dag-til-dag levering. Star Wars er også et perfekt gavehit til store og små drenge.

Star Wars – en fjern, fjern galakse for meget længe siden

Har du ikke set Star Wars, så kan du godt læse med her - men når det er sagt, hvorfor så ikke bare se filmene?

Historien om Star Wars handler om den unge Anakin Skywalker, der brændende ønsker at blive Jedi-ridder. En drøm, som pludselig bliver en mulighed, da Qui-Gon Jinn og Jedi-lærlingen Obi-Wan Kenobi nødlander deres rumskib på netop Anakin's planet kaldet Tatooine. Qui-Gon Jinn og Obi-Wan Kenobi opdager hurtigt, at Anakin Skywalker er noget unikt, hvorefter de straks påbegynder hans oplæring til Jedi-ridder. Hvad der videre sker i Star Wars universet, bør du selv se i filmene. Disney Star Wars filmene fanger på en helt utrolig måde, og filmene om Star Wars er bestemt en af de film, man bør have set. 

Disney Star Wars film på Blu-ray og DVD

I dag er der syv Star Wars film i rækken, som starter med Episode IV Stjernekrigen (A New Hope) fra 1977. Efterfølgende er der kommet yderligere seks film til. Selvom episoderne fra Star Wars er blevet indspillet og udgivet uafhængigt af fortællingens rækkefølge, følger Star Wars filmene stadig historiens kronologi. Filmene om Star Wars viser således både episoderne før den første film Episode IV Stjernekrigen fra 1977 ned til Episode I og de efterfølgende episoder frem til Episode VII.

Det er selvfølgelig allerede kommet ud, at der kommer mindst én film mere i Star Wars serien. Vi kender ikke titlen på den, andet end at det bliver Episode VIII. Vi venter med spænding! 

Mens du venter, hvorfor så ikke se eller gense en af de fantastiske film fra ”et sted derude”? Hos UncleWalt kan du finde de populære film fra Star Wars på både DVD og Blu-ray. 

Køb Star Wars film og tilbehør hos UncleWalt

Star Wars filmene er et fantastisk univers af fortællinger og historier i historien. Det er næsten umuligt ikke at blive opslugt af dette science fiction univers, som fanger en fra første film, til du har set den sidste i rækken – som ikke er kommet endnu. Du kan selvfølgelig finde de populære Star Wars film på både DVD og Blu-ray her hos os.

Hos UncleWalt kan du også købe fantastisk Star Wars tilbehør. Vi har masser af seje Star Wars lamper med forskellige figurer fra det fantastiske univers. Star Wars lamperne er perfekte til børneværelset, og de findes både som loftslamper, bordlamper og væglamper, så du kan få den rigtige Star Wars stemning ind i børneværelset. Brug Kraften, og find din yndlingslampe fra Star Wars. Hvis du gerne vil give en gave, der glæder til fødselsdag eller jul, så køb en Star Wars lampe – den vil helt sikkert være et hit. ”May the force be with you”!