• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Spider-man

Spiderman smidt et edderkoppespind ud på UncleWalt.dk med alt fra den mega-populære serie. Faktisk var det en af de første superhelte som jeg (ejeren af UncleWalt.dk) rigtigt faldt for. Det skete gaske vidst i en animeret udgave af Spiderman, og historien om den nørdede Peter Parker fangede fra første sekund!

Fra Peter Parker til Spider-Man - lyder det bekendt?

 

Måske er historien om Spider-Man i virkeligheden lige så meget vores alle sammens historie. Peter Parker går nemlig fra at være den usikre teenager til at blive den seje Spider-Man for at vende tilbage som en selvsikker ung mand – på samme måde som vi alle går igennem en udvikling fra barn til ung og senere hen til voksen. Alle går vi fra at være det lille menneske, som på et tidspunkt i vores liv må ud at slås med de store, vi må ud at kæmpe vores kampe, og vi må gå igennem meget her i livet for at opnå det, vi ønsker. På vejen er der bump – både for os og for Peter Parker. Uretfærdighed kan næsten ikke undgås, men i stedet for at lade dig slå ud af modgangen og blot give op, så gør som Spider-Man: Tag kampen op, og kæmp for din sag! Spiderman har en ubestridelig evne til at kæmpe, og hvis du gør ligesom ham og kæmper, så har du allerede øget din chance for at vinde.

 

Spider-Man film på DVD og Blu-ray

Da Spider-Man filmen fik premiere i biografen, blev den straks et kæmpehit. I dag er Spider-Man sågar i top 3 over de mest kendte superhelte, hvilket er helt unikt. Måske det skyldes Spidermans fantastiske evner til at flyve fra bygning til bygning og bekæmpe alt ondt i byen. Udover at holde sin by sikker skal Spider-Man have styr på sine tanker, og pigerne bliver hurtig til en større kamp end den, han tager om natten i byen. Historien om Spiderman er nemlig også en fortælling om en stormende forelskelse i den smukke Mary Jane Watson, men får Spiderman sin prinsesse og det halve kongerige? Du kan få svaret i Spiderman tegnefilmene, som du finder her på siden.

 

Køb Spider-Man film og tilbehør hos UncleWalt

Man bliver aldrig for gammel til en vaskeægte superheltefilm. Derfor henvender filmen om Spider-Man sig både til store og små. Har du en dreng eller pige, der er vild med Spider-Man universet finder du her på siden alt hvad dit barn mangler for at leve sig helt ind i Spider-Mans fortællingen. Hos UncleWalt har vi forskellige tegnefilm med Spider-Man, men også nogle superfede Spider-Man lamper, der er perfekte til børneværelset. Vores Spider-Man lamper findes både som loftslamper, væglamper og bordlamper, så du har rig mulighed for at dekorere drengeværelset i den sejeste Spider-Man stil. Find inspiration her på siden, og lad stemningen fra Spider-Man universet sprede sig i børneværelset, mens I svinger jer rundt mellem byens tage.

Er du vild med superheltefilm, kan du også læse om Pixars film De Utrolige og drage på eventyr med den sjove superheltefamilie.