Spar 50% på Disney og Pixar klassikere
  • Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Peter Plys

Peter Plys og hans venner fra hunredemeterskoven på film skaber glæde. Det er en velkendt klassisker som faktisk ikke er skrevet af Disney selv, men er lavet ud fra en bog om Peter Plys og hans venner. Du kender helt sikkert den herligt børn som sammen med de lige så herlige venner, kommer ud for en masse spændende eventyr. Peter Plys film findes som klassikere og serier og det er svært at vælge mellem de gode film, men vidste du, at en af dem har vundet en Oscar (læs mere nederst på siden).

Peter Plys film - En klassiker fra Disney

Vi kender alle sammen den lille, gule bjørn Peter Plys, som elsker honning og bor i Hundredemeterskoven sammen med sine venner. Hvad de færreste ved er, at filmene om Peter Plys er lidt anderledes end mange andre Disney film, vi kender. Historien om Peter Plys er nemlig ikke skrevet af Disney selv, men af den engelske forfatter Alan Alexander Milne. Milne skrev sine klassiske børnebøger om Peter Plys og de andre dyr i Hundredemeterskoven som godnathistorier til sin søn, som også optræder i fortællingerne, nemlig som Jakob.

Klassikeren om Peter Plys er faktisk heller ikke kun én film, men hele tre film i én. DVD’en med Peter Plys indeholder tre korte film, som har hver deres titel, og som er perfekte som en godnatfilm til de små. Filmene om den nuttede, lille bjørn er nemlig ægte, herlig glæde, og de slutter altid af med et smil fra de søde venner til den verdensberømte plysbjørn, som vi alle holder så meget af.

Oscarvinder - Peter Plys i Blæsevejr (1968)

Disney vandt en Oscar i 1968 for den bedste kort-tegnefilm om vores yndlingsbjørn Peter Plys. Disney modtog prisen for filmen "Peter Plys i Blæsevejr", der er en af de tre film, som er på Klassikeren Peter Plys nr. 22. Hos unclewalt.dk forstår godt, at Disney fik en Oscar for ”Peter Plys i Blæsevejr”, for det er virkelig en skøn film, men om det er den bedste af de tre film på DVD'en med Peter Plys, må du selv bedømme. 

Kender du vennerne fra Hundredemeterskoven?

Peter Plys er ikke alene i filmene om dyrene i Hundredemeterskoven. Her bor han sammen med sine bedste venner: Den lille, søde Grisling, den humørfyldte Tigerdyr, den herlige Ninka Ninus, den kloge Ugle samt Æsel, Hafferlaffen, Kængumor og Kængubarnet. Sammen går de på eventyr i Hundredemeterskoven, og alle gør de filmene værd at se. 

Kig dig rundt her på siden, og find din favorittitel på en Peter Plys film med vores alle sammens yndlingsplysbjørn. Du kan også finde en juleudgave af en Peter Plys film. Alle vores fortællinger om Peter Plys findes på DVD, og de er en super god gaveidé til mindre børn, som elsker det fortryllende univers. Køb derfor en film med Peter Plys, og giv dit barn eller barnebarn en skøn gave, som helt sikkert vil vække glæde. Du kan også købe nogle flotte og søde Peter Plys lamper, som spreder hygge, mens I tager på eventyr med Peter Plys og hans søde venner i Hundredemeterskoven. 

Hos Uncle Walt finder du mange klassiske eventyr og er du på udkig efter flere klassikere, kan du lade dig inspirere af vores udvalg af Disney klassiker film.