• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
 • Hurtig levering 1-2 hverdage
 • Sikker betaling
Din kurv (0)

Om os

Navnet siger næsten sig selv, vi elsker nemlig Disney og hele det univers som Disney har formået at skabe. 

UncleWalt er først og fremmest vores passion, for de mange fantastiske film som der er skabt i Disney og tilhørene selskaber. Der er et stort udvalg af film, særligt de klassiske titler fra Disney kender de fleste, men har du set dem? Har dine børn, børnebørn eller kæreste set dem? Disney film er en super god gaveide til alle aldre, da de nemlig spænder i et kæmpe udvalg af titler.
Men husk samtidig, at Disney ikke kun er de klassiske titler og absolut ikke kun børnefilm. For Disney er faktisk en af stor producent af film til alle andersgrupper og til både mænd og kvinder.

Moderfirmaet, The Walt Disney Company, har flere andre selskaber under sig, alle i samme ånd og med samme fokus på, at give en god oplevelse. En oplevelse som UncleWalt er faldet for, som så mange andre.

The Walt Disney Company tæller blandt andre også:

 • Marvel (Købt i 2009)
  Kendt for et utal af superhelte f.eks. Spiderman. 
 • Disney Pixar (Købt i 2006)
  Kendt for bl.a. Toy Story og Find Nemo.
 • Lucasfilm (Købt i 2012)
  Kendt for bl.a. Star Wars filmene.

 

Hvem er UncleWalt.dk?

Vi er først og fremmest Disney-fans! Men derudover, så er vi en flok drenge og piger (mænd og damer, om man vil), som driver webshoppen LampeGuru.dk som i dag er en af danmarks største webshops med lamper. Derudover har vi afdeling i Norge og Sverige.
For os er nærvær og service super vigtigt og vi går op i, at give dig et personligt touch, selvom vi sidder på hver sin side af skærmen. 

Det er vigtigt for os, at du nemt kan komme i kontakt med os, både hvis du har spørgsmål inden køb, men bestemt også hvis der er noget efter et køb. Derfor svarer vi så hurtigt vi kan på både chat og mail, men du kan også ringe til os. 

Hvorfor så lige Disney film og tilbehør?

Det er altid et godt spørgsmål, men vores fasination for Disney har vi altid haft.
Vi er faldet for det univers som Disney har skabt og vi mener, at Disney har så meget at byde på, at der er plads til at vi kommer ind med vores måde at drive webshop på. Forstået, at vi mener at vores engagement og personlige måde at drive butik på er som skabt til Disneys univers.

Hvis du vil i kontakt, så skriv endeligt bare til os.

 

Firmaoplysninger:

Virksomhedsnavn: WLD ApS
Webshop:
 UncleWalt.dk
Adresse: Roskildevej 174, 4100 Ringsted (ingen lager eller butik på adressen)
CVR nr.: 37 92 03 98
Etableringsår: 2016
Virksomhedsform: ApS
UncleWalt.dk er et datterselskab af LampeGuru Holding - CVR 37 30 62 23. 

Bankoplysninger:

Bank: Nordea
Reg.nr.: 2558
Kontonr.: 6283107696

Kontaktoplysninger:

Mail: info@UncleWalt.dk 
Telefon:  +45 71 96 96 46

 

Miljøvenlig indpakning

Vi har en holdning til miljøet! For os er det vigtigt, at sparer på både nye papkasser og andet emballage. Det har ikke kun fordel for miljøet, men også for den omkostning vi har til emballage, hvilket i sidste ende også kommer vores kunder til gode. 

 

Miljøvenligpakning