Spar 50% på Disney og Pixar klassikere
  • Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Minnie Mouse

Minnie Mouse er den herlige mus som har fulgt sin kæreste Mickey i mange år. Faktisk har Minnie Mouse være med i Mickey's film siden de tidligere år, så derfor er Minnie i dag en meget kendt og elsket karakter fra Disney - også derfor findes der et stort udvalg af film med Minnie Mouse samt en masse tilbehør som enhver pige elsker.

Minnie Mouse ting som lamper og film hitter stadig

Det er lige før, at vi vil påstå at alle skal igennem en Minnie Mouse fase. Måske de fleste drenge vælger Mickey, men Minnie er fuld af lyserøde farver og et herligt humør som de fleste små piger på et tidspukt kommer til at holde af. Derfor findes der også masser af Minnie Mouse tilbehør som kan bruges til fødselsdage og hverdage. Vi skifter ud i sortimentet af og til, så hold øje med det.
Hvis du vil have Minnie Mouse film, så kan det også klares - rigtigt mange af dem er selvfølgeligt sammen med kæresten Mickey. 

Hvem er Minnie Mouse egenligt?

Man må jo sige, at Minnie Mouse det meste af tiden har været en slags bi-figur til Mickey, da hun oprindeligt startede med, at være med i hans film. Til at starte med var Minnie Mouse figuren som sorteper fik taget på, og så skulle Mickey jo selvfølgeligt komme og redde hende fra den onde sorteper.
Som tiden gik blev Minnie en mere selvstændig figur i tegnefilmene og de blev mere som et par. I mange af de senere film er Minnie Mouse og Mickey ofte i skænderier og en del af filmene handler om de kærestesorger som alle skal igennem. Men det ender selvfølgeligt godt.