• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Mickey Mouse

Mickey Mouse var den første figur som Walt Disney skabte. Det er er sjovt at tænke på, at Walt Disney for så mange år siden, sad og tegnede en figur som skulle blive til Mickey. Der blev tegnet tre tegninger med Mickey Mouse, men kun den ene blev solgt, men han satte så lyd på de sidste tegninger og historien om Disney kunne begynde.

Herlige Mickey Mouse fra Disney er en ægte klassiker

Når man som Disney ven taler om klassiskere, er der mange forskellige figurer som de holder mest af. Og vi skal sådan set ikke bestemme hvem du bedst kan lide eller ej, men man må sige at Mickey Mouse er en velkendt Disney figur, måske den mest kendte. Han er iøvrigt også den ældste af dem og så er Mickey bare altid så rar, og ønsker det hele så godt.
Som du måske ved, så har Mickey Mouse en pige-ven som hedder Minnie Mouse, men det er en helt anden historie (se Minnie Mouse siden).

Sjove fakta om Mickey Mouse

Der findes jo mange sjove fakta, men også brugbar viden om Mickey. F.eks. har Walt Disney fortalt, at Mickey og Minnie Mouse er gift, men ikke i offentligheden, der er nemlig ikke lavet en film omkring det. Endnu sjovere er det, at dem som lagde stemmer til Mickey og Minnie faktisk selv blev gidt i virkeligheden.
Man taler tit om børns første ord, men vidste du har det først som Mickey nogensinde sagde var: Hot Dog? ..hvilket måske ikke er det første du vil lære dit barn at sige. Iøvrigt hed Mickey slet ikke Mickey, i starten. Han startede nemlig med at hedde Mortimer (som efterfølgende blev navnet på en Mickey-skurk), men Walt's kone synes han skulle hedde Mickey.
Det forlyder også, at Mickey kun har 4 fingre fordi, at Walt synes, at 5 fingre var for meget for en mus - Men mest fordi, at sparer penge ved at spare den ene finger væk i tegningerne.
Der bliver talt om "hidding mickeys" som er en leg der startede på Disney tegnestudiet hvor også Uncle Walt selv var med. Det betyder, at der er gået en sport i, at finde skjulte aftryk fra Mickey i forskellige Disney-film som er lavet.