• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Find Dory

Find Dory tilbehør til filmen om den forsvundne fisk. Har du set filmen Find Dory (Eller Finding Dory på som hedder på engelsk)? Det skal du altså gøre, for Find Dory er en super herlig fortælling om en blå fisk, som forsvinder fra sin familie og så går jagten igang - Hvor kommer Dory fra? 
Vi har fundet en række smarte Find Dory ting som giver historien lidt ekstra kant og der er masser af gode gaveideer! 

Find Dory film på DVD og Bluray + Dory tilbehør

Vi håber virkeligt du kender Find Dory, men gør du ikke, så skal du gøre dig den tjeneste at se den. Du får en super underholdene film på Bluray eller DVD som er sjov for både voksne og børn. De herlige fisk, som bl.a. kendes fra Find Nemo giver den som opklarende, svømmende fisk der vil gøre alt for, at Dory skal finde sin familie igen.
Vi er selv blevet ret vilde med Finding Dory og vi må indrømme, at vi selv ejer en del af tilbehøret samt vi har set filmen et par gange. Husk også at få set Find Nemo, det er altså en herlig klassisker som passer perfekt som med-gave til Find Nemo.

Tilbehør til Find Dory - Vælg din Find Dory gave her 

Der skal altså helst lidt ekstra til. Vi synes, at det gør hele oplevelsen ekstra god. Men der er altså også mange gode gaveideer fra Find Dory, se f.eks. de finde lamper vi har fået fra Philips Disney. De giver et dejligt lys, helt uden at de bliver varme iøvrigt. 
De bedste oplevelser får du klart med Find Dory lamper og tilbehør som skaber hele oplevelsen. Super gaveideer er klar til afsendelse i dag!

Find Nemo film på Bluray og 3D

Der er lavet én Find Nemo film som vel kan kaldes for 1'eren af Find Dory. 
Find Nemo er iøvrigt Disney Pixar Klassiker nr. 5 

Find Nemo på Bluray 
Find Nemo på 3D Bluray

Find Dory film på Bluray og DVD

Du kan få Find Dory på både Blueray og DVD samt som en samleboks med Find Nemo.
Finding Dory er Disney Pixar klassisker nr. 17

Find Dory på Bluray
Find Dory på 3D Bluray
Find Nemo / Find Dory i samleboks (2 film i én)