• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Tegnefilm / Animerede film

Tegnefilm og animerede film er noget at det som Disney er aller bedst til. Men også med deres køb af Marvel og Star Wars har de rykket lidt ved den opfattelse, så hvad end du er til klassiske tegnefilm eller de lidt nyere animerede film på DVD og Blu-Ray, så har vi masser at byde ind her. Se hele vores udvalg herunder, og husk, at vi har det hele på lager, til afsendelse straks.

« 1

Klassiske tegnefilm fra Disney?

Det er jo her hvor det hele begyndte. Med de tegnede film, som jo ivørigt var et kæmpe stort arbejde for de dygtige tegnere helt tilbage fra Walt Disneys tid. For os, er de tegnede film "ægte Disney" og noget af det som giver de bedste minder. Vi er ikke enige om en favorit her, men vi er enige om, at alle bør have mindst én klassisk tegnet film på DVD eller Blu-Ray, og har du børn, så kan du ikke nøjes med kun én film.

Eller animerede film fra Pixar?

Alt efter din alder, så husker du måske tiden hvor de animerede film begyndte at dukke op. Der kom et helt andet liv i filmen, masser af flotte farver og bare en anden stemning. Der var flere kæmpe store hit blandt de første animerede film, selv husker jeg meget Toy Story som noget unikt. I dag er der jo kommet masser af flotte animerede film, mange af dem med en helt fantastisk historie, og mange af dem er sjove både for børn og voksne.
Du finder et stort udvalg af animerede film på Blu-Ray og DVD hos os, og tag nu lige rigeligt med nu du alligevel køber, ikke?