• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Serier

Find din yndligsserie og få mange timers god fjernsyn. Sæt ét afsnit på nu, ét i morgen osv, eller se dem alle på én gang! Det gode ved serier er, at de ofte er gode at tage frem år efter år, vi har faktisk en serie vi har set i 8 år nu. Så det er bestemt billigt at købe serier, taget i brug, hvis du spørger os. Køb en enkelt boks med din bedste serie eller køb hele molevitten på én gang..

Billige serier på dvd og blu-ray

Vi har både serier på film i Blu-ray og i DVD udgave og de koster ofte det samme. Hvis du er i tvivl om, de har Blu-ray, så vil vi ofte anbefale dig, at købe DVD udgaven, da den også kan ses på en Blu-ray afspiller. 
Find nemt din yndlingsserie som er produceret af Disney. Vi elsker Disney, så vi har kun serier lavet ad Disney, Marvel, Star Wars eller Pixar.  

Køb en serie som gave - super gaveide

Der er ikke den store tvivl om, at serie i høj grad sælges som gaver, og det er en super god ide. Det er en gave som meget sjældent skal byttes, og som kan ses igen og igen - Det er fantastisk. 
Hvis du kender en som øsnker sig en bestemt film-serie, så er det bare med at slå til, du får utroligt meget for pengene, der er ofte rigtig mange timer underholdning i en boks med film.