• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Prinsesser

Elsker du også de skønne Prinsesser fra Disney? Så er du kommet til det rette sted, for vi er vilde med prinsesserne fra Disney. Der findes masser af film, for prinsesserne fra Disney er jo ikke bare én slags, eller én film, nej, det er alle de super herligt piger fra mange af de store klassikere som f.eks. skønheden og udyret, Rapunzel, Ariel og mange flere. Du kan finde dem alle her, vi har et væld af både film og tilbehør.

Disney prinsesser – enhver piges drøm

Langt de fleste piger kender til, at de enten har eller har haft en drøm i maven om en dag at blive prinsesse. Vi drømmer om smukke kjoler, flotte smykker, lækre sko og fantastiske slotsballer – men ikke mindst drømmer vi om at blive reddet af prinsen på den hvide hest. Det er alt sammen noget, der findes i Disney’s prinsessefilm, som vi har et stort udvalg af her på siden. Vi har nemlig ikke bare samlet én film i denne kategori om prinsesser fra Disney - nej, vi har samlet dem alle. Alle de kendte prinsesser med alle de skønne historier, som du kun kan elske og holde af.

Prinsesser fra Disney film på DVD og Blu-ray

Vi har alt fra de klassiske fortællinger om Disney’s prinsesser som Den lille Havfrue, der drømmer om at blive menneske, og Tornerose, der falder i en dyb søvn og kun kan vækkes af et ægte kærlighedskys samt fortællingerne om prinsesserne Snehvide, Askepot og Belle fra Skønheden og Udyret. Vi har også prinsessefilmene om Disney’s nye prinsesser som skønne Tiana fra Prinsessen og Frøen samt de populære prinsesser fra Frost - Anna og Elsa. Der er rig mulighed for at finde sin yndlingsprinsesse fra Disney, og selvom det kan være svært at vælge, er det okay at have en favorit. Hvem er så din favorit Disney prinsesse?

Find din yndlingsprinsesse fra Disney hos UncleWalt

I vores store udvalg af prinsessefilm fra Disney har vi alt fra historien om Skønheden og Udyret, som handler om ikke at dømme det ydre, til fortællingen om Askepot, der kæmper mod sin onde stedmor, som ikke ønsker noget godt for Askepot. Kig dig rundt her på siden, og find din yndlingsfilm blandt Disney’s mange prinsesser. Vi har masser af prinsessefilm og serier samt andet tilbehør til Disney's prinsesseunivers - og der skulle være nok til at gøre enhver pige lykkelig til både fødselsdag og jul. Vores oplevelse er i hvert fald, at så snart du har set én film med Disney prinsesser, kan du ikke vente med at se den næste prinsessefilm.

Hos UncleWalt finder du mange klassiske eventyr og er du på udkig efter flere klassikere, kan du lade dig inspirere af vores udvalg af Disney klassiker film.