• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Lamper

Find lige den Disney lampe som er populær lige nu! Lys er vigtigt, men flotte lamper hjælper på, at gøre legen ekstra god hvis du spørger os. Vi elsker nemlig ikke kun Disney's vidunderlige verden, men vi elsker også Disney lamper som vi har med alle de kendte karakterer, alt fra Frost til Star Wars og Peter Plys. 
Vi får nye lamper ofte, så når der kommer en ny film fra Disney, Pixar, Lucasfilm eller Marvel, så kommer der måske også en ny lampe til dig? 

« 1

Disney lamper skaber lysende glæde

Uanset om du er ung eller gammel, så er Disney's univers helt unikt. Alle kendte de fleste klassiske film fra Disney, men har du tænkt over, at du kan blive mindet om den gode stemning hver dag? Køb Disney lamper til alle rum (eller bare til børneværelset), og skab den fantastiske stemning fra din yndlingsfilm - så bliver du mindet om gode tider, hver gang du tænder lyset.
Og fik vi så også fortalt dig, at en lampe slet ikke behøves at koste mange penge? Vi synes, ærligt talt, at vores Disney lamper er billige! 

Børnelamper fra Disney Pixar mv.

Vi lover dig én ting: Vi vil gøre alt vi kan, for at være med udviklingen og have alle de lamper, til lige de serier og film du kender. Det er svært, for der er utroligt mange lamper, men vi prøver - dog med forbehold for, at kvaliteten skal være iorden, vi skal ikke have nogle små fingre som kommer galt afsted med en lampe. 
Disney Pixar som står bag masser af de fantastiske film, som måske både du, men i hvert fald jeg kender - laver også lamper med de kendte karakterer som vi er faldet for med det samme. Der er noget trygt ved genkendeligheden omkring de karakterer man er vokset op med, og jeg må da indrømme, at selvom jeg ikke længere er barn, så ejer jeg indtil flere børnelamper med disneymotiv.

Seje børnelamper til drenge med superhelte

Ja, det findes selvfølgeligt også! Så har du en dreng (eller en pige) som er vild med Iron man, Spiderman eller en af de andre helte, så har vi ret sikkert en lampe som vil vække en del begejstring, tænker jeg. Vi har sågar hørt om, at en del "voksne" drenge køber vores cool børnelamper, er det ikke bare skønt?

Som en bonus, så er mange børnelamper i dag lavet med LED indbygget som lyskilde. Det gør, at lampen ikke bliver varm når den er tændt, så er der heller ingen som kan brænde fingrene. Derudover så bruger LED som bekendt, næsten ingen strøm sammenlignet med traditionelle lyskilder som glødepæren.
Så hvilken børnelampe fra Disney, marvel eller Star Wars skal du have?