• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Flyvemaskiner

Disney Flyvemaskiner på Film og tilbehør i massevis, så kom bare an. Hos os finder du et stort udvalg af både film og tilbehør fra Flyvemaskiner filmen fra Disney Pixar. Filmen hedder originalt Planes og er en slags opfølger på megasucceen Cars / Biler. Så lad dig bare flyve med når vi viser af de fede film og tilbehør fra Disney Planes - Du vil elske det!

Flyvemaskiner fra Disney Pixar på film

Hvis du ikke har set filmen Flyvemaskiner fra Disney, så er du gået glip af noget. Om den er lige så god som Biler vil vi ikke vurdere på, men historien og indlevelsen fejler bestemt ingenting. Hvor Biler foregik på jorden, så foregår Flyvemaskiner i luftet som du måske har gættet. Det er den fine fortælling om flyvemaskinen Dusty som drømmer om at blive konkurrence flyver, på trods af at han både har højdeskræk og slet ikke kan flyve hurtigt nok - han er nemlig et marksprøjtefly. Men i Flyvemaskiner har Dusty heldigvis nogle rigtigt gode venner til hjælp, og med gode venner kan alt lade sig gøre! 

Find flyvemaskiner tilbehør fra filmen Planes

Vi har samlet en række søde, seje og sjove effekter fra Disneys Planes, som næsten ikke er til at stå for. Særligt må vi nok indrømme, at vi er ret vilde med de herlige Flyvemaskiner lamper som både giver en super stemning, perfekt til den gode leg - Men også et dejligt lys.
Udover lamper med motiver fra Planes har vi samlet en række andre effekter du måske kan bruge (se dem heruover). Der er lidt til enhver smag og hold gerne øje med det hele, for der kommer kun mere med tiden.

Flyvemaskiner filmene fås på DVD og Bluray 

Der er lavet 2 film med titlerne Flyvemaskiner, eller Planes som dens originale titel hedder. Begge film er iøvrigt glimrende at se, især hvis du har set Cars og elsker det univers!

Flyvemaskiner på DVD og 3D bluray

Flyvemaskiner 2 på DVD