Spar 50% på Disney og Pixar klassikere
  • Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Film

Find alle Disney film online på bluray og dvd
Vi har et kæmpe sortiment af de klassiske Disney film på lager og sender altid med dag-til-dag levering. De mange kendte film er et pergekt gavehit, en nem gave til en god pris, og en gave som (hvis du rammer rigtigt), vil blive brugt igen og igen. Der er utroligt mange pragtfulde film fra Disney, så måske du endda også selv skal have en film med? 
Det er de færreste som har set samtlige Disney film, ikke engang klassiskerne fra Disney har alle set, men det er nok ikke alle der, som os, mener at de skulle se det som en del af undervisningen i skolen. 
Vi har Disney film som DVD, bluray, stillbook og 3D - Find først filmen, vælg derefter formatet. 

« 1

Billige Disney film DVD og Bluray

Er du vild med de klassiske film fra Disney, så er du kommet til det hel rigtige sted. Vi elsker nemlig Disney, hvert et hjørne fra deres eventyrlige univers. Derfor gør vi en dyd ud af, at have alle de kendte DVD film fra Disney, både de klassiske film, men også alle de nye skønne film som Disney laver. Vidste du f.eks. at Disney er dobbelt så stor som sin næst-største konkurrent? Det vidner bare om, at Disney har masser at byde på indenfor film, og det er på både DVD, bluray, 3D og stillbook.
Men vi er klar over, at prisen har en betydning. Derfor får du altid de opdaterede tilbud på Disney film hos os, vi sørger altid for at være med på prisen - så billige film, at du måske har råd til en ekstra film til dig selv, eller som gave? 

Marvel film med superhelte

Du kender dem allerede! De sprøde superhelte film fra Marvel med alle de største karakterer. Marvel kan præcenterer et hav af film med superhelte som f.eks. Spiderman, Ironman, X-men, Avengers og mange flere. Disse superheltefilm er unikke for det action og den stemning de kan levere. Er du ægte fan af Marvel's superhelte, så er der masser af DVD film at gå ombord i, og har du set dem alle, så måske du skal spæde op med til tilbehør? 

Star Wars film på DVD, Bluray, stillbook og 3D

Et af vor tids største filmhit, det er vist ikke for meget sagt. Star Wars er og bliver et kæmpe hit. Bliver lukket med ind i stemningen fra fjerne galaxer, utrolige historier og slåskampe som kun Star Wars kan lave dem.
Du kan få alle Star Wars film på DVD, bluray og flere af dem i 3D og på stillbook. 

Blueray eller Bluray - Og hvorfor ikke bare DVD?

Det rigtige navn er Bluray eller stavet med Blu-ray. 
Forskellen på disse 2 medier er, at en Bluray disc kan indeholde en større mængde data, altså du kan simpelthen smide et bedre og større format ind på disc'en. Det giver den fordel, at du kan gøre billedkvaliteten langt bedre på en Bluray disc, end du kan på en DVD.
Derudover er der også bedre plads til lyden, som kan gøres mere klar og nuanceret. 

Test