• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Boks-sæt

Vi elsker film bokssæt - For her får du nemlig rigtigt meget film for dine penge. Derfor gør vi altid et stort arbejde i, at finde så mange gode bokssæt til dig, som det overhovedet er muligt. Hvem vil ikke gerne have et par ekstra film for samme pris? Bokssæt med film er iøvrigt også en super god gaveide, så mangler du lige en gave, så kig vores bokse igennem, der er både til store og små.

DVD og Blu-Ray bokssæt med film

Der er nok at vælge imellem, men tag dig tid - du kan jo altid komme tilbage efter en boks med film mere. Vores anbefaling er, at du køber én boks ad gangen, og får den set fra ende til anden - du kan også se alle film 2 gange for den sags skyld, bare du får set dem. Når det er gjort, så kig lige ind hos os igen, for så er hylden igen fuld af vores tilbud på bokssæt med DVD og BLu-Ray film til dig. 

Disney Boks med flere film

Især de kendte klassikere fra Disney er et hit når vi sægler disse bokse. Der er endnu (det kan jo lyde utroligt) mange som mangler, selv de aller-mest klassiske film fra Disney. Her er eb gaveboks jo ideel. Så får du den film du søger, men samtidig får du flere andre gode film med, og det bedste er (næsten), at du får alle filmene til en super god pris.
Sååå.. Hvilken DVD boks kan vi friste dig med i dag? 

Gaveboks med film fra Disney, Marvel og Star Wars

Som nævnt før, så er bokse med film en super god gaveide. Både fordi, at du får mulighed for at give ekstra meget film for dine penge, men samtidig får modtageren måske mere end de havde forventet. Så et sæt med film og et fint kort, så er du faktisk i mål.
Vi har iøvrigt masser af bokssæt til små børn, men også en pokkers masse filmsæt til de store børn - eller for den sags skyld til de voksne.

Hvis der er sæt du mangler, så spørg endeligt. Det kan være det ikke findes mere, men det kan jo også være det gør :-)