• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Biler

Disney Biler tilbehør til store som små! For vi ved jo godt, at både store og små drenge og piger elsker Cars, som bilver hedder originalt. Filmen Biler kom i 2011 og tog alle børn med storm. Tusinvis af små børn kunne pludseligt ordet Bilder eller Cars og lynhurtigt var et kæmpe hit fra Disney igen skabt.
Vi har samlet en del tilbehør til Biler filmene som du finder herunder. 

Vi elsker Biler filmene fra Disney Pixar

Biler var faktisk en af de først nyere Disney film som fangede flere af os her. For første gang gik det op for os, hvor gode Disney faktisk er til, at fange både store og små, med en historie som fanger enhver.
Biler handler om at turde gøre, om at hjælpe hinanden og om ægte venskab. Lige som så mange andre Disney film, så har Cars skabt et univers som også bygger videre på flere andre film i serien om de tossede, sjove og skøre Biler fra Rute 66 i USA.

Cars tilbehør som lamper, tasker, men også film

Vi har forsøgt at samle et bredt sortiment af tilbehør til de gode Cars film. Du kan finde lidt af hvert, og er der noget du mangler (dog ikke akut), så prøv gerne at skrive til os, måske vi kan skaffe det.
Biler / Cars er stadig et super gaveide som skolestart ting eller andet tilbehør. Men filemene er stadig meget solgte, da de faktisk er blevet en klassisker hos Disney.

Biler film på DVD og Blueray

Der er lavet (indtil videre) 2 Cars film, begge blev et stort hit! Vi har dem iøvrigt både på DVD og Blueray.

Biler - Disney Pixar klassiker nr. 7
Biler 2 - Disney Pixar klassiker nr. 12 

Desuden sælges filmen i perioder hvor du får både Biler 1 og Biler 2 i én pakke til en billigere pris.