• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Betingelser

BETINGELSER

Når du handler på UncleWalt.dk, handler du med WLD ApS og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster fra 30,- og der er fri fragt på ordrer over 500,-.

Alle bestillinger leveres med GLS (valgtfrit ved bestilling).

RETURNERING AF VARER

Når du handler på UncleWalt.dk har du altid 100 dages fuld fortrydelsesret. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den, plumberingen må IKKE være brudt. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
UncleWalt.dk
Roskildevej 174
4100 Ringsted
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare (brug evt. sedlen fra leveringen af ordren).
Du kan også sende os en mail omkring returnering. 

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 hverdages leveringstid.

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express samt MobilePay. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og WLD ApS - herunder fortolkning af WLD ApSs handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til os.