• Billig fragt 30,- (Gratis over 500,-)
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling
Din kurv (0)

Avengers

Skal du have action, så skal du se Marvel's Avengers. Der er altid en ny kamp som skal vindes og altid en ny fare som lurer lige om hjørnet. Men heldigvis er Avengers nogle af Marvels største superhelte og ingen trussel er for stor til dem. Sammen kæmper de kun for, at sikre freden i en farlig verden. Der er masser af super fede historier allerede, og med garanti også en masse fra Avengers på vej!

Avengers film på DVD og Blu-ray

Alle drenges hit! Hvis du har en dreng som du ikke lige ved hvad du skal give i fødselsdagsgave eller julegave, så er Avengers er super godt bud. De seje superhelte fra Marvel er i hvert fald nutiden megahit hos de mindre (og større) drenge. Det er historien om at stå sammen, om at turde kæmpe mod selv den største frygt og stå ved - for det viser sig jo somregel, at sammen er vi stærkere end vi selv tror.
Du finder flere film i rækken om Avengers fra Marvel, skulle der være nogle du mangler så skriver du bare!

Karakterene fra Avengers - Hvem er de?

Der er flere forskellige karakterer i Avengers og de kan sågar skifte alt efter hvilken film det er. Men de mest kendte må siges, at være Iron man, Captain America, Thor og den kæmpestore, og grønne, Hulk.
Kort fortalt så handler Avengers om, at vi sammen kan redde verden. Når vi er en kan vi gøre en forskel, men er vi flere som står sammen, kan vi så uendeligt meget mere.
Så er du til action og spænding, men også humor, så er Avengers bestemt et kig værd!